Post by ritilasufa on Feb 23, 2022 15:45:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz mücevher hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Swing Loops: Grapple Hook Race 2022 version ▞▞▞
Dodgy olarak dodgy, aslında telefonumu tekrar yanıt vermeye başlaması için sert bir şekilde sıfırlamak için telefonumu ele geçirdi.
indirmeyin
Oyunu ilk indirdiğimde beğenmiştim ama tüm skinleri alınca sıkıcı olmaya başladı ve oynamayı bıraktım.
Oyun alındı. Sıkıcı ve botlarla oynuyordum Bu oyunu aylar önce kaldırmıştım çünkü ne kadar bıkkınlık bu kadar çok değişiyor, daha büyük şehir için iyiyim ama lütfen bunu çevrimiçi bir oyun yapın.Oyun berbat ve kaldırırsanız kaydetmez oyun sıkıcılaşıyor Aynı seviyeler ve şeyler artık eğlenceli değil...
Tamamen aptalca bir uygulama, oyundan zevk almaya başladığınız an bir reklamla canınızı sıkıyor. Bu ücretsiz kıyafetin kilidini açmak için bir reklam izle diyor. Hayır'a dokundum, teşekkürler. Yine de bana reklam göstermeye devam etti 🤦♂ yani reklam seçeneğine dokunsaydım çift reklam olurdu. Bu kulağa çok açık geliyor. Sanki geliştirici çok açgözlü ve sabırlı olmak yerine her seviyede reklam gösteriyor.
Gerçekten iyi bir oyun. Oynamayı sevdim. Bunu okuyan kişi lütfen indirip oynasın. Tek sorun, bir maçtan sonra arada çok reklam olması. Yani, lütfen düzeltebilirseniz harika olacak.
Bu tür oyunların çoğunu oynadım ama bu en akıcı koşu, en eğlencelisi. Reklamlar, ücretsiz oyunlar için ödediğimiz bedeldir, bu yüzden benden bu konuda bir şikayet yok. Bunu gerçekten beğendim.
MUHTEŞEM EPİK HAVA SÜPER İYİ OYUNU SEVİYORUM VE NASIL SALLANABİLİRSİNİZ EN İYİDİR ve rekabetiniz çok iyi olduğunda karakterler havalı görünüyor ve planörlerin görünümünü seviyorum ve olaylar DÜZENLİ!
çok sayıda reklam
Çoook eğlenceli bir çocuğunuz varsa bu oyunu oynamasına izin verin, günün geri kalanında oldukça eğlenceli olacaklar.
Swing Loops: Grapple Hook Race Thông thường uxi
10numara 5yildiz tavsiye ederim.
Tüm bu uzun sürekli reklamlar, oyunu tamamen değersiz kılıyor. Oyunun sadece diğer oyunları tanıtmak için yaratıldığını hissetmeye başlarsınız. Ah!
polis
Bu uygulamaya iki yıldız vermemin nedeni, seviyelerin hepsinin aynı olması, berbat olması, daha fazla seviye yapması.
Instagram reklamları gibi değil, sahte yorumlar. Tonlarca reklam. Sıkıcı, pürüzsüz değil. Zamanını boşa harcama. Mobil toplulukta her zamanki gibi daha berbat geliştiriciler
Sürekli donup uygulamanın yanıt vermediğini söylediği için 5 dakika bile oynayamadım. Oynadığım şeyden utanç, 1 seviye ...., potansiyeli vardı.
ib
Oyun açılmıyor sanırım android 11 uyumlu olmadığı için
pek güzel değil ama olsun
Oyun zor ama zekice. Yükleyin, yakın. Beğenirseniz devam edin.
BU OYUN HER YERDE ÇIKARILDIĞINDA YA DA GECİKMELİ OLURSA APTAL OLURSA İNDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Bu iyi bir oyun ve eğlenceli ve çok fazla eklentisi yok çünkü bazı oyunlarda çok fazla eklenti var, eğlenceli ve kontrolü kolay
Gerçek insanlar için, bir oyundan para kazanmak için bir milyon sterlin harcayamayacağınız gibi, oyunların para kazanmak için reklamları olması gerektiğini anlamaları gerekir.
oyun iyi bir oyun ama daha fazla dış görünüm ve kanca koyun ve bir araba reklamı yapın
Bu eğlenceli ve heyecan verici bir oyundu İnsanların diğer insanlarla oynayabilmesi için çevrimiçi olan bir salıncak döngüsü 2 yapmak istiyorum
Bir seviyeyi bitirir bitirmez çok fazla reklam bam! Bir reklamla vurulursun
Yeni oyun biraz çalışma gerektiriyor
Sinir bozucu, bunu ilan olarak kabul edin diyor, hayır diyorsun ve yine de sana ilan veriyor.
Bu oyunu seviyorum çünkü sallanmasına izin veriyorsun ve yeni görünümlerin kilidini açmalısın ve kaputtaki deriyi kaykay koyarak seviyorum bu yüzden bu oyunu seviyorum göster bana
Çok fazla reklam.
Gizlilik ve kişisel güvenlik ihlali onayını geri çekmek için fazla yanıltıcı. Seçenek devre dışı bırakılır ve temel insan haklarından makul ölçüde ödün verilmeden Tamam düğmesine basılamaz. Gerçekten garip. Kaldırılıyor.
Hmm güzel oyun ama reklamlar Reklamlar. Oyundaki en büyük sorun
Swing Loops: Grapple Hook Race Εύκολα voxo
Oyun güzel ama bir yıldızın olmasının nedeni, tekmelemesi ve reklamlarının çok fazla olması.
güzel oyın
Ortalama
Swing Loops: Grapple Hook Race Casual ibfh
Adam gibi oyun aaaaddaammnm gibi oyun 1 2 3 4 5 o kim salıncak döngüleri
Play Together Casual games bds
Oyunu seviyorum çünkü sallanıp sallanabiliyorsun, eğer bir yere girebiliyorsan, sadece beğenme, eğer ev yapımı bir durumda istersen, sadece o şeylerden birini alabilirsin ve sonra üzerlerine çakıl oynayabilirsin. böylece yüzmeye devam edebilirsin ve belki ilk sırayı alabilirsin oyun peyniri hakkında sevdiğim şey bu tamam güle güle güle güle güle güle
Swing Loops: Grapple Hook Race કેઝ્યુઅલ hvxu
Çooooooooooooooooooook güzel bir oyun
Ez
Bu oyun çok güzel ama çok reklam var lütfen hatayı düzeltin ben oynayayım
Güzel bir oyun ama lvl 44'te yarışa başladığımda kamera başlangıçta kalıyor ve karakterim kaçıyor ama yine de kontrol edebiliyorum lütfen bunu düzeltin
Çok fazla reklam! tüm 5 yıldızlı incelemeler sahte. İNDİRMEYİN!!!
Oyun eğlenceli ama reklamlarla dolu. Oyunu benim için mahvetti. Kaldırma
Ben hapisteyim yapımcısı atılan hapis dikkat edin hapse attıkları için 1 yıldız
Kontroller de berbat, oyun da öyle. Çok kolay ve botlar asla kazanmaz.
Çok güzel öne çıkması için biraz rastgele ODJSJSHEISHSUEJHDKEHSISHWIWJWHIWBSUEBSUEJGSJSBEUSJDUSIHEIENEUSKBEUEJSYEIHDGSUEJDGDJEJEUDIEHUEIWHE7