Post by ritilasufa on Feb 23, 2022 16:06:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути VIP статус ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Бнгар😇
Protect & Defense: Tower Zone Strategie xdr
Це все одно весело, але я пропоную, можливо, додати кнопку, яка перезапускає гру, тому що я закінчив гру, і коли я її видаляю та перевстановлюю, гра залишається такою ж, але я все ще граю, але, будь ласка, ви можете додати це, якщо ви може
Ахуєна іграшки
Кльово
Це найгірша гра... Енергія є ознакою жадібності, і здоров'ю потрібно багато часу, щоб відновитися... Гра нудна, коли у вас є 2-9 панелі здоров'я, тому що ви повинні залишатися під землею дуже довго і ці чоловіки, які кидають сівалки та трактори зі свердлами, для вас просто руйнівна ситуація... Вам, люди, потрібно покращити або це буде мій рейтинг, поки я не помру IRL
Хороша розвага, не надто поплескати, щоб виграти, навколо гарного вбивця часу дуже рекомендую, якщо ви хочете вбити час
Гарна гра, минулий час, але xp надто повільний
Супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Графіку можна було б оновити, але крім цього це дійсно весела гра
Міцна маленька гра, багато веселощів. Насправді захоплююче. Припиняю грати, коли подрібнення стане занадто погано (що неминуче), але я близько двох годин і насолоджуюся.
Ця гра чудова... приблизно до 5 рівня. Потім стає НЕЙМОВІРНО важко. Я подумав, що, можливо, я просто неправильно вирівняв рівень, тому почав новий символ, і це була така ж угода. Весело й можна грати до рівня 5. Я помічаю, що граю у «безкоштовну» версію, тому можу лише здогадуватися, що це грошовий хід розробників, і я це розумію, але ця гра буквально неперевершена після рівня 5. Принаймні, інші платять Ігри з 4 виграшами дають вам невеликі шанси на просування вперед... але не в цій грі. Рівень 5 безкоштовний і готово.
Фігня не качайте хреновое управление
Death Worm™ આર્કેડ oba
Порівняно з іншими іграми-хробаками, в які я грав, ця найкраща, але могла б використовувати більше графіки
Весело легко без реклами
Це гарна гра, але підвищення не варте того, і так важко отримати діаманти, і ми повинні грати в гру щодня, щоб отримати нові нагороди, просто несправедливо, все це трапляється з усіма.
Death Worm™ Arcade ybdg
Справді чудова гра. Я грав у це, коли був молодим, і коли я повторював це, я був вражений покращеннями, це дійсно епічне
Очень классная игра !!! Я дуже сильно люблю цю гру !!! 🤯🤯🤯
Через деякий час стає дуже нудно. Більше розмаїття в ігровому процесі зробило б його набагато веселішим для мене. Це весело, але ненадовго
Добре
Я пам’ятаю, як грав у цю гру в старшій школі 10 років тому і думав, що спробую. Гра стала супер-забавною, і тонни речей просто чекають, щоб бути проданими вам. Нова енергетична система дійсно знижує можливість відтворення. Не кажучи вже про те, що ви все одно отримуватимете рекламу, навіть якщо ви натиснете ні, дякую. Не кажучи вже про ігровий процес, якщо все знаходиться за платними екранами.
Опка ропка клас
Це страшно і весело, і не можу вивчити вам імена черв'яків і страшних черв'яків🤑
Вопжче нелза курувати
Ця гра була дивовижною, я так швидко піднявся на рівень
Death Worm™ Arkada udsz
Це дивовижна гра, але на базовому рівні Frozen Angel 11 вона неповна, чи можете ви щось з цим зробити. Я люблю цю гру, але почне втрачати інтерес, тому я отримаю лише 4 зірки
КЛАСНО
Чудова гра. Заплатіть готівкою за повну версію, вона того варта 🤟
Це минає ваш час, але не вистачає лише одного, ви повинні додати щось після підручника, що ви виберете, що вам подобається безкоштовно
гра клас чикаюобновленія
Не коментую
нудно
Death Worm™ Arked umnb
Fycv
Не пам'ятаю з якого фільму була взята ідея. Але круто дуже. Займає мало пам'яті що дуже головне! Рекомендую!
Весело підстрибувати до літаків
Бомба
Добре, що занадто багато вмирає, моя мама дала мені неприємності, тому що є смерть
Ця гра дуже гарна і краща🙂😎
Оголошення з’являються до завершення місій, навіть під час меню оновлення. Іноді гра прискорюється (не місія, а весь додаток), ніби ви використовуєте чіт-код. Кожен елемент керування анімацією швидко збивається з розуму, як меню, екран модифікації, так і місія. Сподіваюся, вони виправлять це пізніше.
Дуже бога гра малі дані Хороша графіка Дуже хороший контроль Але чи можете ви зробити версію з відкритим світом. Це буде дуже добре, як руйнівний черв'як 🐛 і буде поліція
(Народ забагато ботів )..що про гру в перший день тижня а потім однобразний геймплец
Це було нормально, поки це не стерло мій прогрес. Весь цей час мені знадобилося лише для того, щоб пройти перший рівень, він забрав половину всього цього і намагався запустити мене так далеко назад. Я його видалив...
Це добре і чудово вбиває час. Але через деякий час стає дійсно нудно, додайте оновлення.
Чудова гра, справді варта завантаження. Так тримати, хлопці.